LJETO 2022 MARMARIS TURSKA LJETOVANJE ARANŽMANI

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Armutalan, 8 km od Marmarisa i 108 km od aerodroma Bodrum Milas. Renoviran je 2011. godine.
Sobe: Standardne sobe (20 m2, 3 pax), porodične sobe  (35 m2, 4 pax). Soba sa pogledom na kopno ima 99 i sve imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, telefon, mini bar (uz doplatu), keramički pod, balkon ili terasu, sef (uz doplatu), SAT TV. Sobe se čiste svakodnevno, dok se posteljina i peškiri mijenjaju 3 puta nedjeljno.
Sadržaj: 5 spratova, lift, otvoren i zatvoren restoran, A ‘la Carte restoran, pool bar, sneck bar na bazenu, klima u javnim prostorijama, SAT TV u lobiju. Posebno se plaća: vešeraj, internet kafe, kompjuterske igrice. Wi Fi besplatan u Internet caffe-u, lobiju i pored bazena.
Usluga: All Inclusive (sve uključeno od 08:00 do 23:00h) – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, pauza za kafu i čaj, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaža: Hotelska šljunkovito-pješčana plaža je udaljena 1 km (pogodna za djecu). Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Postoji šatl bus koji vozi do plaže u Marmarisu i besplatan je za goste hotela.
Sport i zabava: Otvoren bazen, dječiji kutak, tobogan. Sauna, tursko kupatilo i spa (uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu). Mini klub za djecu uzrasta od 4 do 12 godina. Posebno se plaća: masaža, salon ljepote, sportovi na vodi na plaži.

Renoviran je 2011. godine.

Napomena: Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*
VIVA CLUB 4*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.