Dragi ljubitelji putovanja,

Turistička agencija “ARD Travel” je privatna turistička agencija, u Sarajevu, kulturnom i administrativnom centru BiH.
Bogatstvo kulturnog – historijskog naslijeđa, prirodne ljepote i atraktivni prostori, u čemu se posebno izdvajaju naše planine, jezera, prelijepa sela, naši mali gradovi sa velikom dušom, naše more, je i odredilo pravac naše poslovne politike i potrebe da i naše učešče u predstavljanju lijepe nam države doprinese što većoj posjeti turista.

 • Svoje poslovanje zasnivamo na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogli na pravi način odgovoriti na sve veće izazove.
 • Osnovna misija agencije je pružanje vrhunske usluge s najvišim standardima za sve klijente.
 • Moto našeg poslovanja je putovanje skrojeno po mjeri putnika, uvažavajući kako potrebe tako i želje svakog pojedinca.
 • Trudimo se da damo iscrpne i svakako tačne informacije,no ne dajemo sugestije niti preporuke za smještajne jedinice,obzirom da svaki potencijalni klijent najbolje zna šta očekuje od svog odmora,šta će ga najbolje relaksirati,te koliko je spreman izdvojiti za svoje ljetovanje,te će sam iz naše bogate ponude odabrati destinaciju i smještaj prema svojim parametrima.
 • Cilj nam je iz godine u godinu proširivati ponudu sklapajuči ugovore sa kvalitetnim turoperatorim-našim partnerima i pri tom zadržati i unaprijediti postojeći kvalitet.

Za Vas nudimo agentsku prodaju hotelskih, apartmanskih, kao i rezervacija u privatnom smještaju i turističkim naseljima, transfer putnika,nudimo organizaciju ekskurzija, putovanja različitih tipova individualno ili u grupama; vrsimo rezervisanje avio karti,također nudimo organizaciju posjete medjunarodnim izlozbama, sajmovima i konferencijama... 
Od ove sezone smo naše poslovanje dopunili ARD Ground uslugom.

ARD Ground service podrazumijeva:

 • obezbjeđivanje smještaja, transfera i ostalih usluga za strane  i domaće goste vaše kompanij
 • pružanje drugih neophodnih usluga u vezi s organizacijom njihovog boravka
 • obavljanje svih vrsta hotelskih rezervacija 
 • organizaciju poslovnih ručkova, koktela, banketa, sajamskih izložbi 
 • organizovanje izleta u Sarajevu i ostalim gradovima BiH uz pratnju stručnog vodiča 
 • sve druge usluge, a prema zahtjevima i standardima vaših klijenata

Dakle,naš„ground service“ za Vas i Vaše partnere obavlja sve poslove oko dočeka gostiju. Dio ove ponude su i individualna putovanja.
Takođe, nudimo i mogućnost zajedničkih reklamnih kampanja, kao i niz drugih paket usluga. 
Od ostalih ponuda izdvajamo: ljetovanja, zimovanja, wellnes, kratke odmore s proljeća i jeseni.

Potrebe naših klijenata zadovoljavamo stalnim širenjem ponude. Svjetski poznate destinacije, najatraktivnija ljetovališta i ski-centri, evropski gradovi i metropole svijeta, daleka ostrva i uzbudljiva krstarenjaposlovna putovanja i kongresi, rekreativni, avanturistički, seoski, vjerski turizam, i još mnogo toga.
Cilj nam je da imamo kvalitetnu saradnju sa većinom hotela, motela, ostalim objektima sa smještajnim kapacitetima tokom cijele godine, kulturno-istorijskim ustanovama, ugostiteljskim objektima kao i renomiranim partnerskim turističkim agencijama i turoperatorima, turističkim vodičima.

U našoj agenciji možete rezervisati i dobiti informacije vezane za avio i autobusni saobraćaj.

Ove godine za vas smo pripremili raznovrsnu ponudu, kombinaciju istoka i zapada,odmora i edukacije, zabave i užitka, jer poslije jedanaest mjeseci rada i stresa imate pravo da se dobro odmorite, relaksirate i napunite baterije za nove početke.

Sa svojom bogatom ponudom naša agencija će vam pomoći da dozivite Bosnu i Hercegovinu, kao i različite svjetske destinacije, na najbolji moguci nacin - zato ne oklijevajte da nas kontaktirate putem telefona, faxa, ili e-maila ili da nas počastite dolaskom u našu agenciju gdje ćemo vam ponuditi brojne korisne informacije.
Na našim stranicama pokušajte naći jedan mali djelić užitka za sebe, a mi ćemo vam želju učiniti dostupnom po najpovoljnijim uslovima i cijenama.


Naša briga o Vama počinje već kod rezervacije, a završava se Vašim povratkom.

Zahvaljujemo se svima koji su odlučili svoje povjerenje pokloniti nama i dopustiti da im snove pretvorimo u stvarnost.