PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (29.12.2022. – Četvrtak) – Sarajevo, Zenica, Doboj...
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...ž
2. DAN (30.12.2022. – Petak) – KAN / NICA
Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN (31.12.2022. – Subota) – ANTIB, NICA – SRETNA NOVA GODINA
Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.
Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN (01.01.2023. – Nedjelja)
Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje
5. DAN (02.01.2023. – Ponedjeljak)Francuska, Italija, Slovenija.
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH...
6. DAN (03.01.2023. – Utorak) – BiH, Sarajevo
Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima...

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 495 KM
(za prvih 10 rezervacija, a najkasnije za uplate avansa do 13.11.2022.)

-----------------------
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 545 KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana uključuje:
*Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
*3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu Marineland, u hotelu 3* u sobama po izboru
*Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

Cijena aranžmana ne uključuje:
*Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje
*Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.