PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (Četvrtak, 23.11.) BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima cca 21 h. Vožnja u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku...
2.DAN (Petak, 24.11.) SCS - SHOPPING
Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. SCS se nalazi  južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra. Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (Subota, 25.11.) BEČ PANORAMA – SCHONBRUNN ZOLOŠKI VRT
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme. Sastanak grupe i zajednički povratak u hotel u večernjim satima.
4.DAN (Nedjelja, 26.11.) BRATISLAVA - T.C. EUROVEA  - BIH
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

     

CIJENA

ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 319 KM
*Za prvih 5 rezervacija a najkasnije do 30.09.!


 

FIRST MINUTE 359 KM
Za narednih 10 rezervacija

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 409 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom 
*troškovi organizacije putovanja i pratioca putovanja
*posjeta SCS – u

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*obavezno putno zdravstveno osiguranje 10 KM po osobi ( za osobe do 60.god), preko 60g duplo
*okvirne cijene fakultativnih izleta: Obilazak Beča 25 Eur; obilazak Beča + Zološki vrt 50 Eur; Bratislava 15 eur
*lokalna turistička taksa 2 eur po osobi po noći ( plaća se u autobusu kod vodiča )
*doplata za single sobu na upit
*doplata za sjedište po izboru 50KM (drugi red, iza drugih vrata...)
*Osiguranje od otkaza aranžmana

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.