TURSKA ANTALIJA BELEK TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5* LJETO 2020 RANI BOOKING DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

Položaj: Tui Magic Life Masmavi 5* se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 35km od aerodroma Antalija.
Smještaj: Ukupan broj smještajnih jedinica je 595 raspoređenih u jednoj glavnoj zgradi i sobe koje su raspoređene 200 m od glavne zgrade u Village i Lagoon dijelu. Standardnih soba u glavnoj zgradi DZX2 (26m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ležaj, jedno kupatilo, max. 2+1 osoba), Standard bungalov soba –villa part DZX1 (22-24 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, max.2 pax), Lagoon deluxe DZX3 (49m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + jedan krevet + sofa, jedno kupatilo, max.3+1 osoba), Family soba u glavnoj zgradi FZX2 (38m2, dvije spavaće sobe koje su odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 3+1 osoba), Family Lagoon soba FZX3 u Lagoon dijelu (58m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, direktan pristup bazenu, max.3+1 osoba).
Sve smještajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom/kadom, fen za kosu, centralna klima koji radi u skladu sa vremenskim prilikama, direktna telefonska linija, sef, mini bar (svježa pića i voda pri dolasku), ketler i set za pripremanje čaja ili kafe, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, laminat na podu, balkon/terasa, WI-FI internet. 
Usluga: Ultra All inclusive service (ultra sve uključeno) - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, A la Carte restoran (turski, italijanski, internacionalni sa rezervacijom unaprijed i jedan put tokom boravka u jednom restoranu, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. All inclusive koncept ne obuhvata: Japon A'la carte restoran, specijalna luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, energetska pića, svježe cijeđene sokove, sobnu uslugu.
Sadržaj: Glavni restoran, A la Carte restorani (riblji turski, Japon, internacionalni), bar pored bazena, disco bar. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: ljekar, čuvanje djece, frizer, vešeraj, telefon, fax, šoping centar, rent-a car, internet caffe, internet sa većom brzinom protoka, disco bar. Wi-FI internet  u lobby-ju i u sobama je uključen u cijenu.
Plaža: Hotelska pješčano - šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu, koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni se posebno doplaćuju i potrebna je prethodna rezervacija. Sve sobe su otprilike 350 - 400 m daleko od plaže.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu su renovirani, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, odbojka na plaži. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, kuglanje, masaža, SPA i Wellness centar, bilijar, kompjuterske igrice, osvjetljenje za teniske terene. Hotel ima organizovani večernji program i animaciju za djecu i odrasle, kao i mini klub za grupe od 03-16 godina starosti.
Napomena: Hotel je renoviran 2016. godine.

TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*
TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.