TURSKA ANTALIJA LARALJETO 2023 RANI BOOKING DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u Lara – Kundu regiji, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 25km od centra Antalije.

Smještaj:Hotel ima ukupno 674 sobe raspoređene u 3 bloka glavne zgrade, Garden suiti i Vile. Standard sobe (36m², spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax), Porodične Suit sobe (55m², dvije spavaće sobe i 2 kupatila, max.4+1pax), Garden suit prizemlje (55m², nalazi se u vrtu, izlaz na bazen ili na vrt preko terase, spavaća soba sa velikim dnevnim boravkom, kupatilo, max.2+2pax), Garden Porodične suit sobe (65m², u garden dijelu, I sprat, dvije odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, jedno kupatilo, max.4+1pax), Villa sobe (110m², nalaze se u garden dijelu, I sprat ili prizemlje, spavaća soba, dnevni boravak, kuhinja i trpezarijski sto, dva kupatila, balkon i terasa, max.4+1pax) i 7 soba prilagođenih osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom , fen, ogrtači za kupanje i  papuče, VRF klima sistem, direktna telefnska linija, dio za sjedenje, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj,sef, satelitska TV i muzički kanali, laminat pod, balkon. U svim sobama je zabranjeno konzumiranje cigareta. WIFI internet (manja brzina) u zajedničkim prostorijama hotela, sobama i na plaži je besplatan.

Usluga: Ultra all inclusive – restoran na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna užina, dijetalni buffet, dječiji buffet, snack restoran i restoran na plaži tokom dana, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, stastičarna, sladoled tokom dana. Beach Snack restoran i bar od 10.00-18.00h. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, uvozni šampanjac, svježi voćni sokovi i sokovi od povrća, energetska pića, uvozna vina i vina iz privatne rezerve, sva flaširana pića, room service, lokalna i uvozna flaširana vina, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i uz doplatu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar na plaži i pored bazena, barovi oko cijelog kompleksa hotela, A `la Carte restorani : Luna Piena (talijanska kuhinja), Sakamai ( kuhinja Dalekog Istoka), Noma (Internacionalna kuhinja), Turquoise (grčka kuhinja) i The Red – SteakHouse. Dodatno se naplaćuje: Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čiščenje, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar. WIFI internet (manja brzina) u zajedničkim prostorijama hotela, sobama i na plaži je besplatan.

Plaža: Hotelska plaža, pjeskovito-šljunkovita, 450m udaljena od hotela, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Tokom cijelog dana ima brodić ( 3-4minute) koji vozi do plaže.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, bazen sa morskom vodom koji se zagrijava u zimskom periodu, Aqua Park , fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na pijesku i stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, kuglanje, bilijar i kompjuterske igre u Game centru, SPA & Wellness centar, masaža.
Zabavni program tokom dana, takmičenja po kraj bazena i na plaži sa profesionalnim timom, večernji šou program, muzika uživo nekoliko puta sedmično. Mini klub za djecu 04 – 17 godina sa različitim programom raspoređenim po grupama sa specijalnim zabavnim timom.

Napomena: 

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.trendy.com.tr

TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*
TRENDY LARA HOTEL 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.