TURSKA ANTALIJA LARA LJETO 2023 RANI BOOKING DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

OPIS

Položaj: Hotel se nalazi u Lari, 15km udaljen od aerodroma Antalija i 17km od centra grada. Hotel se nalazi direktno na plaži.

Smještaj: Hotel ima ukupno 457 soba. Superior standard sobe (36m²; spavaća soba, sa francuskim krevetom+jedan single krevet, kupatilo, max.3+1chd), Junior Suit sobe (70m²,jedna spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo/tuš u svakoj sobi + Jacuzzi u sobi, max.4pax), Duplex porodične sobe (48m²; duplex sobe, na spratu je soba za odrasle i kupatilo sa tušem, na donjem spratu je soba sa odvojenim krevetima i kupatilo sa tušem , max.4pax) i 2 King suita (80m², dvije spavaće sobe i dnevni boravak, dva kupatila od kojih jedan ima Jacuzzi, max.4pax), i  4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe su jako konforne, imaju balkon, kupatilo/tuš, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, tepih, mini bar (bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set kafa i čaj, sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet konekcija.

Usluga: Ultra all inclusive – restoran na bazi švedskog stola  za doručak, kasni doručak, ručak, dijetalni buffet, buffet za djecu, snack na plaži, večera, kasna užina. Sva alkoholna i bezalkoholna lokalna i standardna uvozna pića, čaj, kafa, sladoled za ručak i večeru. Koncept ne uključuje: Room service, voćni sokovi i sokovi od povrća, uvozni šampanjac, luksuzna uvozna pića poput starog viskija, konjaka, itd., sva flaširana lokalna i uvozna vina, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed (dva dana ranije) i uz doplatu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi švedskog stola, A `la Carte restorani: Sahan ( turska kuhinja), Gondol (talijanska kuhinja), Bamboo Garden ( kuhinja Dalekog Istoka), i Deep Sea (morska hrana), Steak House – Steak restoran, Olive (mediteranska kuhinja), slastičarna, barovi unutar cijelog kompleska hotela sa uslugom 24h. Dodatno se naplaćuje: Doktor,  čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čiščenje, frizer, Beauty centar, rent-a-car, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igre, šoping centar. WI-Fi internet (mala brzina) je besplatan u cijelom hotelu.

Plaža: Hotelska privatna plaža i pier, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni za odrasle i djecu, veliki Aqua Park (9 tobogana i bazen sa valovima) i zabavni park- Fun fair (trampolina, merry go round, ringišpil). Fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, Jacuzzi, parna soba, teniski tereni, odbojka na pijesku i stoni tenis su besplatni. Dodatno se naplaćuje: teniski tereni sa rasvjetom, časovi tenisa, masaža i piling, kuglanje, bilijar, svi sportovi na vodi, škola ronjenja, Beauty & SPA centar.
Cjelodnevni animacioni program sa takmičenjima, večerni šou program sa profesionalnim timom. Mini klub za djecu 04 – 12 godina, zabavni park-Fun fair, mini disko navečer.
Renoviran: zima 2018/2019.

Napomena: 

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane.

www.royalwingshotel.com

ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*
ROYAL WINGS HOTEL 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.