TURSKA ANTALIJA BODRUM LJETO 2023 RANI BOOKING AGENCIJA DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

OPIS

Položaj: Hotel je udaljen od aerodorma Bodrum – Milas 55km. Najbliži je Bodrum Centar udaljen 22km, do centra se može doći mini busem ili taksijem do Milas – Bodrum.
Smještaj: Hotel ima ukupno 299 soba, smješteni u dvije zgrade – glavna zgrada i butik zgrada. Standardne sobe 22 – 25m2, maksimalan kapacitet 2+1/3 osoba, Superior soba su površine 45 – 50m2, sadrže sofe, francuski i dupli krevet, maksimalno 4 osobe i minimalno 2 osobe.Soba sadrži jedno kupatilo. Standardne sobe i Superior sobe imaju identične poglede: pogled na more,pogled bez mora, sa balkonom i bez balkona. Sobe za osobe sa invaliditetom su površine 28m2, dostupne su 3 takve sobe.Sobe imaju balkon. U svim sobama dostupni su: wc, fen za kosu, telefon, mini bar (bezalkoholna pića po dolasku, gazirana pića, na dnevnoj bazi se nadopunjuju voda i kisela), wi-fi, set za kafu i čaj, sef, satelitska TV i klima.
Usluga: Ultra All Inclusive  - U znak dobrodošlice na ulazu u hotel dočekat će vas: turski specijaliteti, šampanjac i limunada. Glavni restoran na bazi švedskog stola – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna užina, popodnevna užina. Alkoholna i bezaloholna pića, Loby bar i ostali barovi. Dodatno se naplaćuje: uvozna pića, svježe cijeđeni sokovi, flaširana pića. A la Carte restorani su besplatni jednom u toku boravka od minimalno 4 dana.
Sadržaj: Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: riblji i turski. Dodatne usluge koje se vrše uz nadoplatu: doktor, masaže, pilnig, tretmani lica i tijela, šoping centar, rent a car, fax, fotokopiranje, mjenjačnica, baby siterka, vodeni sportovi i škola za ronjenje. Usluge koje se ne plaćaju: bilijar, fitnes, stolni tenis i pikado,tursko kupatilo i sauna. Mini klub i Azure klub za djecu od 4 – 12 godina u vremenu od 10:00 – 20:30. Vanjski bazen 450m2, vanjski bazen za bebe 10m2, vanjski bazen za opuštanje 200m2, unutrašni bazen 155m2, unutrašnji bazen za bebe 15m2 i 2x dostpna tobogana 150m2.
Hotel nudi: vegeterijanski dio, dijetalni dio i za djecu bife.
Plaža: Pijesak plaža, privatna plaža od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni i dobijete karticu za peškire.
Aktivnosti: Noćne i dnevne aktivnosti od animacijskog tima: aqua teretetana, teretana, igrice i natjecanje,muzika uživo.
Napomena: Kućni ljubimci nisu dopušteni.
Napomena: Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid - 19, hotel zadržava pravo da napravi određene izmjene u sadržaju, bez obavještenja treće strane.mena : Kućni ljubimci nisu dopušteni.
Azure By Yelken Hotel
azureyelken.com 

AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM
AZURE BY YELKEN 5* BODRUM

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.