TURSKA ANTALIJA BELEK AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA HOTEL 5* LJETO 2020 RANI BOOKING DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

Položaj: Hotel se nalazi u regionu Belek - Kadriye, na 950m od morske obale i 20km od aerodroma.
Smještaj: Ukupan broj soba je 360. Standardne sobe (26m²; jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + jedan krevet, jedno kupatilo, max.2 + 2pax), porodične sobe (52m², dvije spavaće sobe sa vratima između njih, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju balkon, sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu, split klima uređaje, telefonom sa direktnim biranjem, laminatom, mini barom (voda i bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), ketlerom, priborom za čaj i kafu, sefom, satelitsku TV i muzičke kanale.
Usluga: Ultra all inclusive - otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera i kasne užine, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, standardna uvezena alkoholna pića od 10:00 do 02:00 sati, restorani A'la Carte sa prethodnom rezervacijom i jednom u boravku. Nije uključeno: luksuzno uvezena pića, svježi cijeđeni sokovi, specijalna vina, sva flaširana pića, posluga u sobama, energetska pića.
Sadržaji: Glavni restoran za usluge otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte - italijanski restoran, restoran Dalekog istoka, barovi na različitim mjestima oko hotelskog kompleksa. Nije uključeno u cijenu (doplaćuje se ): šoping centar, frizerski salon, ljekar, čuvanje djece, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, faks, internet kafe i kompjuterske igre. WI-FI veza sa Internetom u opštim oblastima je besplatna.
Plaža: Privatna plaža hotela, 950m od hotela, pješčana, peškiri za plažu, dušeci i suncobrani se ne naplaćuju . Privatni paviljoni na plaži rezervišu se unaprijed i uz doplatu. Postoji šatl autobus na svakih 30 minuta besplatno.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni (griju se zimi), dječiji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na pjesku su besplatni.  Masaža, SPA i kozmetički centar, kuglanje, vodeni sportovi se doplaćuju.
Zabavni programi za odrasle tokom dana i uveče. U ponudi su mini klub za djecu od 04-12 god., dječije igralište, u večernjim satima Mini disco.

AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*
AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*
AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*
AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*
AYDINBEY QUEENS PALACE & SPA 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.