PROGRAM PUTOVANJA

BUDIMPEŠTA - TRI GRADA NA OBALI DUNAVA

1.DAN (29.02.) BIH – HRVATSKA - MAĐARSKA
Polazak grupe iz Sarajeva, pored Visokog, Zenice i Doboja u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2.DAN (01.03.) BUDAPEST PANORAMICA – KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u jutarnjim satima u Budimpeštu. Po dolasku slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak grada – Budimpešta panoramica (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela). Odlazak u hotel na check in u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. Nakon odmora, mogućnost fakultativne vožnje brodom, krstarenje Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova, pored zgrade Parlamenta... Nezaboravno iskustvo! Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN (02.03.) TRI GRADA NA OBALI DUNAVA - ČARDA
Doručak. Slobodne aktivnosti ili fakultativni obilazak tri grada na obali Dunava: Eztergom (kraljevski grad, poznat i po imenu Ostrogon, sjedište katoličke crkve u Mađarskoj, poznat i po najvećoj katedrali u zemlji), Višegrád (sa ulaznicom) i Sentandreja, grad dobro očuvane barokne arhitekture i zanimljiv po brojnim doseljenicima. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima opcionalno fakultativni zajednički odlazak u Čardu gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića možete uživati u programu. Noćenje.
4.DAN (03.03.) CAMPONA TROPIKARIJUM–BIH
Doručak. Poslije doručka check out iz hotela. GRATIS odlazak u tržni centar Campona uz mogućnost posjete Tropikarijumu. Tropikarijum je mjesto gdje se mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje. Obilazeći ovaj park, svakog posjetioca dijeli samo par centimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Nastavak putovanja prema Hrvatskoj i BiH, sa odmorima po potrebi grupe. Dolazak u BiH planiran je u večernjim/ranim jutarnjim satima narednog dana.

   

CIJENA

ULTRA FIRST MINUTE CIJENA 269 KM
Za prvih 5 rezervacija a najkasnije do 28.12.2023.

 

FIRST MINUTE CIJENA 299 KM

 

REDOVNA CIJENA 349 KM 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu uključeno:
*prijevoz modernim turističkim autobusom
*smještaj u hotelu Grand Hungaria 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama
*pratilac putovanja
*GRATIS CAMPONA

U cijenu nije uključeno:
*obavezno putno zdravstveno osiguranje 8 KM za osobe do 60 god, osobe 60+ god 16KM
*doplata za 1/1 sobu +145 KM
*fakultativni izleti; Panoramni obilazak Budimpešte; Krstarenje Dunavom; Tri grada na Dunavu sa ulaznicom u tvrđavu u Višegradu; Čarda
*ulaznica u Tropikarijum cca 10eur
*ulaznice u muzeje i druge turističke objekte
*osiguranje od otkaza putovanja od strane putnika (neobavezno)

*dijete 2-11,99 godina uz dvoje odraslih popust - 60 KM

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.