TURSKA ANTALIJA BELEK BELCONTI RESORT HOTEL 5* LJETO 2020 RANI BOOKING DIREKTNI CHARTER LET IZ SARAJEVA

BELCONTI RESORT HOTEL 5*- BELEK - Hotel se nalazi u regiji Belek, 30km udaljen od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.

Položaj: Hotel se nalazi u regiji Belek, 30km udaljen od aerodroma Antalija.

Smještaj: Ukupan broj soba u glavnoj zgradi iznosi 596, 10 Club zgrada i Villa Apart. Standardne sobe (30-35m², jedna soba sa francuskim ležajem + pomoćni ležaj, jedno kupatilo, max 2+2), Club sobe (30m², locirane u vrtnom dijelu u dvospratnim i trospratnim zgradama, soba sa francuskim krevetom+ pomoćni, kupatilo, mramorni pod, max. 2+1), Porodične sa dvije sobe (50m², dvije sobe sa vratima između, kupatilo, max 2+2 ) Deluxe sobe (40-45m², jedna soba, jedno kupatilo, set za čaj i kafu, max. 2+1), Deluxe Honeymoon sobe (45m², jedna soba sa okruglim krevetom i jacuzzijem u sobi, kupatilo, max. 2, neke sobe su sa normalnim francuskim krevetom) King Suit (85m², dvije sobe, jedna dnevna soba, dva kupatila, jedan sa Jacuzzijem, set za čaj i kafu, max. 3+2 ) Deluxe Villa Apart tip A (84 m², dvije sobe sa vratima između, jedna dnevna soba sa američkom kuhinjom, dva kupatila (jedan sa Jacuzzijem), na donjem spratu Jacuzzi je na balkonu, max. 4+1 pax), Deluxe Villa Apart tip B (65m², jedna spavaća soba, jedan dnevni boravak, imaju vrata između, Američka kuhinja, kupatilo, max.3+1, na donjem spratu Jacuzzi na balkonu). Sve sobe su sa privatnim kupatilom sa kadom ili tušem i fenom, VRV sistem klima, direktna telefonska linija, tepih na podu u glavnoj zgradi i keramički pod u club sobama, mini bar (voda, negazirana pića i pivo se nadopunjuju svaki dan), sef, satelitska TV i muzički kanali, balkon. Wi-Fi internet konekcija je besplatna.
Usluga: Ultra all inclusive-otvoreni bife za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, sladoled popodne, torte i kolači popodne, večera i ponoćne suše, rani doručak, dječiji bife, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića se služe od 11:00-02:00 sati, sladoled tokom određenih sati. Nije uključeno u all inclusive concept: A’la carte restorani sa rezervacijom unaprijed i doplatom, luksuzna uvozna pića, svježi voćni sokovi, šampanjac, flaširana pića, sva pića iza 02:00, energetska i konzervirana pića, room service.

Sadržaj: Glavni vanjski i unutrašnji restoran sa otvorenim bife servisom, A’la Carte restorani: Turska kuhinja, Italijanska kuhinja (djeca ispod 7 godina nisu dozvoljena), restoran sa morskom hranom, roštilj, barovi u hotelskom kompleksu, snack bar i restorani pored bazena. Usluge doktora, usluga čuvanja djece, vešeraj, frizer, telefon, faks, internet, shopping centar, Rent-A-Car, internet café i kompjuterske igre se dodatno naplaćuju, Wi-Fi internet konekcija u cijelom hotelu je besplatna.

Plaža: Hotelska privatna plaža, pješčana, sa ležaljkama i suncobranima, peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži se naplaćuju uz rezervaciju unaprijed.

Sport i zabava:Vanjski i unutrašnji bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, košarka, odbojka, mini golf, odbojka na plaži, gimnastika, teniski tereni su besplatni. Dodatno se naplaćuju Wellness centar, masaže, vodeni sportovi, rasvjeta za teniske terene, oprema i lekcije, bilijar, kuglanje i kompjuterske igre. Zabavni program sa profesionalnim grupama, tokom dana takmicečnja i uvečer show programi. Mini club za djecu od 04-11 godima i klub za tinejdžere od 12-16 godina.

Renoviran: 2019

BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*
BELCONTI RESORT HOTEL 5*

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.