PROGRAM PUTOVANJA

Termini putovanja: 28.02. - 04.03.2023

1. DAN (28.02.2023. - UTORAK) BIH
Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju...
2. DAN (01.03.2023. – SRIJEDA) BEČ
...sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Check in u hotel okvirno oko 15 00 h. Uveče, mogućnost odlaska u SCS jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.
3. DAN (02.03.2023. – ČETVRTAK) BEČ
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živiSlobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN (03.03.2023. – PETAK) BEČ – GRAZ
Doručak. Doručak. Check out iz hotela i polazak za Graz. Fakultativni bilazak Graza čija je historijska baština uvrštena u UNESCOVU-u zaštićenu baštinu i grada koji je uvršten u glavni grad kulture 2003. godine. Tamo ćemo prošetati njegovim tradicionalnim i modernim ulicama i uživati u vrhunskim atrakcijama poput gradske ljepotice Landhaus, čuvene Gradske vijećnice na glavnom gradskom trgu, Starog grada i dvorca Schlossberga, ekscentričnog izvanzemaljca i otoka na Muri. Slobodno vrijeme. Polazak za BiH
5. DAN (04.03.2032.) - SUBOTA
Dolazak na odredište u kasnim/ranim jutarnjim satima.

     

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 349 KM
Za narednih 10 rezervacija!


REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 399 KM
 

 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:

* Prevoz turističkim autobusima (klima, video/dvd, audio oprema) na navedenim relacijama prema programu
* Smještaj u hotelu  Pyramide Eventhotel 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom
* Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Beču kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.

U cijenu aranžmana nije uključeno:

* Putničko zdravstveno osiguranje- 10,00 KM po osobi;
* Doplata za jednokrevetnu sobu;
* Fakultativne izlete:
*  Doplata za posebno birano sjedište 50KM

Napomena:
*Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
*Putni pravac, pauze, mjesto i dužine njihovog trajanja određuje vodič . Vodič ima pravo da, zbog nepredviđenih okolnosti, promjeni red vožnje, itinerer puta, ili redoslijed obilazaka lokaliteta.
*Navedene cijene fakultativnih izleta su okvirnog karaktera, detaljne i finalne cijene će prezentovati vodič na putovanju.
* Otkaz putovanja od strane putnika tretirati će se u skladu sa Opštim usloima putovanja ARD.d.o.o.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.