PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN, 28.12.2022. / srijeda / - Polazak iz BiH
Polazak iz Sarajeva u jutarnjim satima. Polasci iz: Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Gračanice, Lukavca, Tuzle, Brčkog, Bijeljine, putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv), noćna vožnja.
2.DAN, 29.12.2022. / četvrtak / – Kumburgaz Marin Princess
U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz u jutarnjim satima, prijava grupe u Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Mogućnost ranog check in-a (zavisno od raspoloživosti). Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.
3.DAN, 30.12.2022. / petak/ - Istanbul CJELODNEVNO
Doručak. Cjelodnevni fakultativni izleti (neobavezni) uz oficijenog vodiča Istanbul posjeta Kapali čaršiji, Plavoj džamiji, Hipodromu, Aja Sofiji slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Krstarenje Bosforom (fakultativno se plaća brod).Povratak u Kumburgaz u večernjim satima.
4.DAN, 31.12.2022. / subota / - Kumburgaz Marin Princess– Silivri – DOČEK NOVE 2023. GODINE
Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček nove godine. GALA VEČERA: 5 slijedova hladna plata, glavno jelo, desert, sezonsko voće (piće uz večeru posebno se plaća). Uz muziku uživo. SRETNA NOVA 2023. GODINA
5.DAN, 01.01.2023. / nedelja / Kumburgaz Marin Princess
Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune..ili fakultativni izlet u Istanbul by night.
6.DAN, 02.01.202./ ponedjeljak / Kumburgaz –Edirne
Doručak u hotelu. Check out iz hotela, slobodno vrijeme do 12.00 h kada je planiran polazak prema BiH. Posjeta prema Edirnama. Edirne - drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz kraća zadržavanja grupe radi odmora.
7.DAN, 03.01.2023./ utorak / BiH
Planirani dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima, zavisno od zadržavanja na granicama i uslovima na putevima

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA  369 KM
(za prvih 10 rezervacija)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 399KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana uključuje:
*Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV-video, audio, WC, caffe-bar, klima-uređaj),
*Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5***** | više informacija o hotelu možete dobiti na linku:
http://www.kumburgazmarinprincess.com/

-----wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)

------besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela

*Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
*Obilazak Edirna

Cijena aranžmana ne uključuje:
*Putno zdravstveno osiguranje  8,00 KM (16,00 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
*boravišna taksa u hotelu 8 KM po osobi (plaća se u agenciji)

*obavezna doplata za NOVOGODIŠNJU VEČERU 60 KM (30 €) - plaća se u autobusu
*doplatu za jednokrevetnu sobu 80 KM
*dodatno sjedište (jedna osoba koristi 2 sjedista) 150 KM
*individualne troškove i fakultativne izlete :Istanbul 25,00 €, Krstarenje Bosforom 25,00 €, Silivri 10,00 €,Istanbul by night 15 €,     -    PAKET IZLETA 60,00 €

DODATNE NAPOMENE I INFORMACIJE

*Doplata za posebno odabrano sjedište (po želji – zavisno od raspoloživosti) u autobusu (sjedišta iza vozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata) -50,00 KM, doplata za ostala sjedišta po izboru – 20,00 KM (Smještaj putnika u autobusu po redoslijedu prijava. Nije obavezna doplata sjedišta!)

Svi putnici su dužni da poštuju važeća pravila svih zemalja kroz koje se putuje (BiH, Srbija, Bugarska, Turska) u pogledu poštivanja higijensko epidemioloških mjera koje budu na snazi u trenutku putovanja.

Putna isprava (pasoš) mora vrijediti minimalno 150 dana od dana ulaska u Tursku. Svi putnici su obavezni da vode računa o svojim putnim ispravama!

Informacije o hotelu:Ovaj hotel smješten je u primorskom gradiću Kumburgazu u blizini Istanbula, a uključuje 2 bazena, fitness centar, saunu i turskihamam. U sklopu objekta gosti mogu besplatno koristiti WiFi. Sobe u hotelu Kumburgaz Marin Princess imaju TV sa satelitskim programima i radni stol. Pojedine imaju hidromasažnu kadu i veliki prostor za sjedenje. Hotel Kumburgaz Marin Princess poslužuje bogati bife doručak u jutarnjim satima. Objekt također sadrži restoran Golden, u kojemu se poslužuju jela međunarodne kuhinje za ručak i večeru. Gosti se mogu opustiti uz vanjski bazen s toboganima. Hotel se nalazi na privatnoj plaži sa molom, suncobranima i ležaljkama na raspolaganju gostima.

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.