PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN 24.11.2022. - BiH
Polazak iz BiH u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju...

2.DAN 25.11.2022. - BEČ
...sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. U popodnevnim satima smještaj grupe u hotel. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gdje možete osjetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Odlazak u hotel. Noćenje.
3. DAN 26.11.2022. - BEČ
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN 27.11.2022.- BEČ/BiH
Doručak. Check out iz hotela i FAKULTATIVNI odlazak prema tržnom centru Parnodrfu (www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/). Slobodno vrijeme za shopping cca 4h (dio grupe koji ne ide u shoping boravi u Becu uz slobodno vrijeme). Polazak za Beč u popodnevnim satima. Vožnja preko Graza, Maribora i Zagreba... Nastavak vožnje prema BiH. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.

 

CIJENA 

 

 CIJENA ARANŽMANA 359 KM
Cijena za plaćanje na 12 rata Unicredit i Raiffeisen shopping kartice 395 KM

 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom .
*troškovi organizacije putovanja i pratioca putovanja

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*obavezno putno zdravstveno osiguranje 10 KM po osobi ( za osobe do 60.god), preko 60g duplo
*fakultativni izleti - Beč panoramica - cca 20 eura, Schonbrunn -  cca. 35 eura, - Parndorf cca. 15 eura
*doplata za single sobu 120 KM
*doplata za sjedište po izboru 50KM (drugi red, iza drugih vrata...)
*Osiguranje od otkaza aranžmana
 

    

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.