PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (Petak,  31.12.2021.) BIH - BEOGRAD
Polazak iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja okvirno u 03h. Vožnja preko Visokog, Kaknja, Zenice, Maglaja uz usputno prikupljanje putnika. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Fakultativno: obilazak Beograda i njegovih znamenitosti (Narodna skupština, Crkva sv. Marka, Stari dvor, Novi dvor, Pionirski park, Trg Nikole Pašića, Terazije, Trg Republike, Skadarlija, Knez Mihajlova, Kalemegdan...) Smještaj grupe u hotel u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme i odmor. Odlazak na doček Nove godine na nekom od trgova u Beogradu gdje je zagarantovana dobra zabava uz poznate DJ-eve, rock, pop ili folk izvođače (ukoliko epidemiološke mjere budu dozvoljavale).  Povratak u hotel. Noćenje.
2. DAN (Subota, 01.01.2022.) NOVI SAD – BEOGRAD - KRSTARENJE
Doručak.  Slobodno vrijeme ili fakultativno: posjeta Novom Sadu I obilazak znamenitosti: Narodno pozorište, Trg Slobode, Tanurdžićeva palata, Rimokatolička crkva, Vladičin Dvor, spomenici, Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Povratak u Beograd. U večernjim satima fakultativno: romantično krstarenje Dunavom i Savom, rijekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada – to je još jedan je od načina da upoznate Beograd. Prepustite se prijatnom krstarenju širokim i mirnim ravničarskim Dunavom i prelijepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rijekama i u ugodnoj atmosferi na brodu. Povratak u hotel. Noćenje. 
3. DAN (Nedjelja, 02.01.2022.) BEOGRAD – SHOPPING - BIH
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Beogradu. Odlazak u shopping centar Ušće. Odlazak u Ikeu Beograd. (Ukoliko budu radili, prema trenutim informacijama IKEA će biti otvorena 02.01.) Polazak za BiH u poslijepodnevnim satima.

                                                           

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA 195 KM
Za rezervacije do 24.12.!


CIJENA ARANŽMANA 209 KM - PLAĆANJE DO 12 RATA Unicredit i Raiffeisen shopping karticama

 

DODATNE INFORMACIJE

 Aranžman obuhvata:
 * Prijevoz modernim turističkim autobusom
 * Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 2 noćenja sa doručkom
 * Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
 * Posjeta IKEI I shopping centru Ušće
 
Aranžman ne obuhvata:
* PZO 6 KM ( 12KM za osobe u dobi 60-75 godina)
* Fakultativne izlete, okvirne cijene: obilazak Beograda 10€, krstarenje 10€ ( paket izleta – 15 € ), Novi Sad 15€
* Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom, ulaznice...
* Lokalna turistička taksa 1-2 eur po osobi, po noći
* Doplata za sjedište po izboru 50KM (sjedišta iza vozača, sjediša iza ili ispred 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti
* Doplata za dodatno sjedište 100 KM

Potrebna dokumenacija:
 * Lična karta ili pasoš

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.