PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak, 30.12.2022.) BiH - Beč
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi grupe.
2.DAN (subota, 31.12.2022.) SCS - Sretna Nova godina!
Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u shopping centar „SCS", jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. SCS se nalazi  južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra. Smještaj u hotel cca 15:00h. Slobodno vrijeme za odmor.  Individualni doček Nove godine.
3.DAN (nedjelja, 01.01.2022.) - BEČ LOKO TOUR
Doručak. Mogućnost za organizovanje fakultativnog izleta u podnevnim satima – loko tour, u pratnji vodiča, gdje ćemo vidjeti znamenitosti poput: Bečki ring, Stefan plac, Katedrala sv. Stefana, razgledanje Hofburga i ostalih znamenitosti… Slobodno vrijeme. Povratak u hotel po dogovoru s grupom. Noćenje.
4.DAN (02.01.2023, ponedjeljak) BRATISLAVA  
Doručak. Mogućnost fakultativnog izleta u Bratislavu razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme. Sastanak grupe i povratak u hotel u  Beč u dogovoreno vrijeme. Noćenje.
5.DAN (03.01.2023, utorak) PARNDORF  - BIH
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i poazak prema poznatom outletu Parndorf. Slobodno vrijeme za shopping. Polazak prema BiH. Dolazak u BiH u kasnim večernjim/ ranim jutarnjim satima narednog dana.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA  519 KM
(za prvih 10 rezervacija, a najkasnije do 21.11.2022.)


REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 639 KM 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:
*Prijevoz modernim turističkim autobusom (klima, WC, TV/DVD);
*Smještaj u Beču, Eventhotel Pyramida 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u ½ i 1/3 sobama;
* Organizacija putovanja i vodička služba.

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko zdravstveno osiguranje 10 KM za osobe do 60 godina (60+ god duplo osiguranje)
*Turistička taksa – cca 2,00 EUR po osobi po noći;
*Fakultativni izleti (Beč loko tour, Bratislava loko tour)
*osiguranje od otkaza putovanja

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.