GARANTOVAN POLAZAK!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (Četvrtak, 30.12.2021.) ISTANBUL - CJELODNEVNO
Okupljanje na aerodromu u Sarajevu oko 12h. Polijetanje planirano u 13:20h (TK 7867). Dolazak u Istanbul . Transfer prema hotelu. Smještaj grupe u hotel Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*. Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.
2. DAN (Petak, 31.12.2021.) KUMBURGAZ MARIN PRINCESS – SILIVRI - DOČEK NOVE 2022. GODINE
Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Pripreme za doček Nove godine. GALA VEČERA: 5 slijedova, hladna plata, glavno jelo, desert, sezonsko voće (piće uz večeru posebno se plaća). Uz muziku uživo. SRETNA NOVA 2022. GODINA!
3. DAN (Subota, 01.01.2022.) KUMBURGAZ MARIN PRINCESS
Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune..
4. DAN (Nedjelja,  02.01.2022.) KUMBURGAZ MARIN PRINCESS – ISTANBUL POLUDNEVNO
Doručak u hotelu. Fakultativno Istanbul novogodišnji SHOPPING. Za sve one koji žele provesti dan u Istanbulu bez obaveza – po vlastitom planu i programu u kupovini na Kapali Čaršiji, šetajući starim dijelom Istanbula, uživaju u turskoj kafi i čaju i brojnim drugim delicijama. Povratak u Kumburgaz u večernjim satima. Noćenje.
5. DAN  (Ponedjeljak, 03.01.2022.) KUMBURGAZ  – SARAJEVO
Doručak u hotelu. Check out iz hotela, okupljanje kod recepcije hotela oko 09h .Transfer do aerodroma . Povratni let iz Istanbula u 12:45h po lokanom vremenu (TK1021).

CIJENA

HIT PONUDA ZA NOVU GODINU 789 KM
Za prvih 10 rezervacija!

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 989 KM

 

DODATNE INFORMACIJE

Aranžman obuhvata:
- Avio prijevoz na relaciji Sarajevo-Istanbul-Sarajevo Turkish airlines/Anadolu jet
- Aerodromske takse
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
- Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4 noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5***** | više informacija o hotelu možete dobiti na linku: http://www.kumburgazmarinprincess.com/            
- wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)
- besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela
- GALA VEČERA za doček Nove 2022. godine (31.12.2021.)
- Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
- Obilazak Edirnea

Aranžman ne obuhvata:
- PZO 10 KM  (20 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
- boravišna taksa u hotelu 2 KM po danu po osobi (10 KM za 5 noćenja)
- doplatu za jednokrevetnu sobu 80 KM
- individualne troškove i fakultativne izlete
- Istanbul Free time 10 €, Silivri 10 €

DODATNE NAPOMENE I INFORMACIJE
Svi putnici su dužni da poštuju važeća pravila svih zemalja kroz koje se putuje u pogledu poštivanja higijensko epidemioloških mjera koje budu na snazi u trenutku putovanja.
Putna isprava (pasoš) mora vrijediti minimalno 150 dana od dana ulaska u Tursku. Svi putnici su obavezni da vode računa o svojim putnim ispravama!
Trenutno se primjenjuje 3G pravilo za ulazak u Tursku:
Dokaz o vakcinaciji (obje doze vakcine i da je prošlo minimalno 14 dana od revakcinacije na dan ulaska u Tursku)
Dokaz o prebolovanoj koroni u posljednjih 6. mjeseci
Antigen (brzi test) radi se dan prije polaska

Informacije o hotelu: Ovaj hotel smješten je u primorskom gradiću Kumburgazu u blizini Istanbula, a uključuje 2 bazena, fitness centar, saunu i turski hamam. U sklopu objekta gosti mogu besplatno koristiti WiFi. Sobe u hotelu Kumburgaz Marin Princess imaju TV sa satelitskim programima i radni stol. Pojedine imaju hidromasažnu kadu i veliki prostor za sjedenje. Hotel Kumburgaz Marin Princess poslužuje bogati bife doručak u jutarnjim satima. Objekt također sadrži restoran Golden, u kojemu se poslužuju jela međunarodne kuhinje za ručak i večeru. Gosti se mogu opustiti uz vanjski bazen s toboganima. Hotel se nalazi na privatnoj plaži sa molom, suncobranima i ležaljkama na raspolaganju gostima.

 

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.