PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (05.03.2023.) SARAJEVO – DUBROVNIK – BARCELONA
Sastanak grupe i polazak ispred Zemaljskog muzeja u ranim jutarnjim satima . Vožnja prema Dubrovniku, sa usputnim pauzama prema potrebi grupe. Dolazak na aerodrom u Dubrovniku i checkiranje karata, pasoške i carinske kontrole. Planirano polijetanje aviona za Barcelonu u 10:05h. Slijetanje na aerodrom u Barceloni u 12:20. Po dolasku transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.
2.DAN (06.03.2023.) BARCELONA PANORAMICA – GOTIČKA ČETVRT-RAMBLA – FLAMENCO SHOW
Doručak. Slobodno vrijeme ili predlažemo fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča, gdje ćete upoznati znamenitosti grada počev od Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“ poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo individualno posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. Slobodno poslijepodne . Povratak u hotel.U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska na FLAMENKO veče. Noćenje.
3.DAN (07.03.2023.) BARCELONA CAMP NOU - PARK GUELL
Doručak. Fakultativno: Odlazak s pratiteljem putovanja pješice i javnim prijevozom do parka Güell – veličanstvenog djela Antonija Gaudija s poznatim mediteranskim vrtovima koji izgledaju kao da su iz bajke. S platoa iznad stubišta sa Zmajevom fontanom pruža se prekrasan pogled na grad. Nastavljamo prema crkvi Sagrada Familia – remek djelu katalonske umjetnosti poznatog arhitekta Antonija Gaudija zbog kojeg Barcelonu možemo nazvati Gaudijev grad. U nastavku predlažemo posjet čuvenom stadionu FC Barcelona, Camp Nou. Za sve one koji se žele opustiti predlažemo (invidualan odlazak ) šetnju i uživanje na jednoj od najljepših plaža u Europi, Barceloneti. Povratak u hotel. Slobodna večer. Noćenje
4.DAN (08.03.2023.) BARCELONA – FIGUERES – MUZEJ DALI
Doručak. Mogućnost za fakultativnu posjetu gradu Figueres - rodno mjesto svjetski poznatog umjetnika Salvadora Dalija, u kojem se nalazi i poznati muzej. Bilo da ste ljubitelj umjetnosti, kritičar ili avanturista trebate posjetiti jedan od najznačajnijih muzeja u Barceloni. Slobodno vrijeme za uživanje u razgledanju preko 1500 eksponata. Povratak u hotel. Slobodno veče . Noćenje.
5.DAN (Četvrtak, 09.03.2023.) BARCELONA – DUBROVNIK – SARAJEVO
Doručak. Check out iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Chekiranje karata, pasoška kontrola te planirano polijetanje aviona prema Dubrovniku u 18:20h. Slijetanje u Dubrovnik u 20:35h. Transfer do Sarajeva. Planiran dolazak u Sarajevo u ranim večernjim satima.

*AGENCIJA NIJE ODGOVORNA U SLUČAJU PROMJENE SATNICE LETOVA OD STRANE AVIO KOMPANIJE

CIJENA


ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 999 KM
za rezervacije do 10.02.

FIRST MINUTE CIJENA 1099 KM

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 1299KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Avioprijevoz na relaciji Dubrovnik – Barcelona – Dubrovnik;
*Aerodromske takse
*Smještaj u hotelu- ogledni hotel Madanis 4* u Barceloni na bazi 4 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama
*ručni prtljag do 5 kg + 20 kg za prtljažni prostor
*pratioca putovanja iz Sarajeva 

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putničko zdravstveno osiguranje
*lokalna turistička taksa u hotelu 3-4eur po noći
*povratni transfer na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo (150,00 KM po osobi),
*doplata za jednokrevetnu sobu 380 KM
*fakultativni izleti ( cijene će biti naknadno objavljene )
*OSIGURANJE OD OTKAZA ARANŽMANA ( neobavezno)

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.