Termin putovanja 28.04 - 01.05.

1.DAN - BIH – HRVATSKA - MAĐARSKA
Polazak grupe iz Sarajeva, Zenice i Doboja u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
2. DAN - CAMPONA TROPIKARIJUM– HOTEL- KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. GRATIS odlazak u tržni centar Campona uz mogućnost posjete Tropikarijumu. Tropikarijum je mjesto gdje se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje. Obilazeći ovaj park, svakog posjetioca dijeli samo par centimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Odlazak u hotel na check in u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. Nakon odmora, mogućnost fakultativne vožnje brodom, krstarenje Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje
3.DAN - BUDAPEST PANORAMICA – ČARDA
Doručak. Nakon doručka mogućnost za fakultativni obilazak grada – Budimpešta panoramica (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela), u trajanju okvirno 3-4 h. Slobodno vrijeme u Vaci ulici. Po dogovoru sa vodičem povratak u hotel. U večernjim satima slijedi fakultativni zajednički odlazak autobusom u Čardu gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića možete uživati u programu. Povratak u hotel. Noćenje.
4.DAN - SENT ANDREJA – BIH
Doručak. Slobodno vrijeme. Slijedi fakultativni obilazak grada na obali Dunava, Sentandreje, grad dobro očuvane barokne arhitekture i zanimljiv po brojnim doseljenicima. U gradu možete iskoristiti vrijeme da posjetite poznati muzej Marzipana ili da probate poznati mađarski specijalitet langoš. Slobodno vrijeme. Sastanak sa ostatkom grupe i  polazak prema BiH. Dolazak u ponoćnim/ jutarnjim satima narednog dana.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 339KM
(za rezervacije do 27.03.)


REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 369KM

U CIJENU UKLJUČENO:

*prijevoz autobusom visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja s doručkom u ½ i 1/3 sobama
*pratilac putovanja
*GRATIS CAMPONA

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM za osobe do 60 godina (60+ godina duplo)
*fakultativni izleti (okvirne cijene: Čarda 35-40 eur, Krstarenje 20 eur, Panorama  20 eur, Sent Andreja 15-20 eur)
*ulaznica u Tropikarijum
*provizija na kartično plaćanje
*doplata za posebno birano sjedište 50 KM (sjedišta iza drugih vrata, drugi red i sl.)

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.