PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN, 29.12.  SARAJEVO – BEČ
Polazak ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u večernjim satima cca 22:00h. Noćna vožnja kroz BIH, Hrvatsku i Austriju uz pauze po potrebi grupe.
2. DAN 30.12.  PARNDORF – BEČ
Dolazak u prijepopodnevnim satima u Beč i odlazak u designer outlet Parndorf. Jedinstveno iskustvo kupovine u više od 170 prodavnica sa popustima od 30 do 70% tokom cijele godine,a pogotovo za vrijeme Božića te Nove Godine! Prisutan je veliki broj eksluzivnih brendova kao što su Armani, Prada, Hugo Boss, Gucci ali i pristupačnih poput Mango, Guess, Tom Tailor, Diesel, Desigual. Tu su i sportski brendovi - Nike, Adidas, Reebok..Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Smještaj u hotel cca 15:00h. Slobodno vrijeme za odmor i osvježenje.FAKULTATIVNO razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vrijeme za obilazak centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN, 31.12.  SCHONBRUNN I BEČ
Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje gradar ili FAKULTATIVNI odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata svijeta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gdje su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX vijeka. Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i doček Nove Godine. SRETNA NOVA GODINA!. Noćenje.
4. DAN, 01.01.  BUDIMPEŠTA
Doručak. Odjava iz hotela te polazak prema Budimpešti.Fakultativni obilazak grada (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela) ili slobodno vrijeme za individiualne aktivnosti. Polazak prema Bosni i Hercegovini.Noćna vožnja sa usputnim pauzama.
5. DAN, 02.01.  BiH
Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima.
 

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 399 KM


CIJENA ARANŽMANA 549 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu programa je uključeno:

Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV, Video, CD, DVD, Caffe, Klima)

Smještaj u hotelu Campanile Vienna South 3* ili sličan na bazi 2 noćenja sa doručkom

Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:

PZO 2 KM po danu

FAKULTATIVNE IZLETE:

Obilazak Beča

Schönbrunn

Obilazak Budimpešte

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.