PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak, 29.12.2017.) – SARAJEVO - DUBROVNIK – LA VALETA
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Transfer do aerodroma u Dubrovniku. Check in i obavljanje pasoških i carinskih formalnosti. Polijetanje aviona za Maltu. Po dolasku na aerodrom u La Valeti odlazak do hotela. Smještaj u hotel u turističkom naselju St. Julian’s. Slobodno vrijeme predviđeno za odmor i šetnju. U neposrednoj blizini hotela nalaze se odlični kafići, noćni klubovi i izvanredni restorani. Ovaj dio Malte karakteriše vrlo živa mediteranska atmosfera i nadaleko čuveni sjajan noćni provod. Noćenje.
2.DAN (subota, 30.12.2017.) – LA VALETA
Doručak. Slijedi obilazak glavnog grada, koji su osnovali Malteški vitezovi Svetog Jovana, a koji će Vas ostaviti bez daha. Obilazak započinjemo odlaskom do nekadašnjeg odbrambenog bedema La Valete, a danas parka Baraka. Nakon foto pauze i priče o velikoj opsadi Malte šetamo između romantičnih palata i stižemo do trga Kraljevskog pozorišta i centralnog šetališta ulice Republike. Centralnom šetališnom ulicom prolazimo kraj niza istorijskih spomenika, pored Ko-katedrale posvećene Svetom Jovanu, u kojoj se nekada nalazila ikona Filermosa, a koja i dalje ima svoj oltar a za kraj šetnje prolazimo pored biblioteke, gde se nalazi čuveni Caffe Cordina, sve do Trga Svetog Đorđa gde se danas nalazi palata Predsjednika Malte i muzej oružja. Slobodno vrijeme za ispijanje kafe, šetnju po prelijepom gradu iz XVI vijeka, ulazak u neki od mnogobrojnih muzeja. Nastavak obilaska Malte odlaskom do Slijeme. Slobodno vrijeme za uživanje u ovom prelijepom gradu, sa predivnim šetališnim zonama ili fakultativni odlazak na dvočasovno krstarenje po čuvenoj luci Malte, koja je jedna od najvećih i najljepših na Mediteranu... Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (nedjelja, 31.12.2017.) VITORIOSA-MOSTA-MDINA-MARSAXLOK
Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni fakultativni obilazak ostrva. Obilazak započinjemo posjetom Vitoriosi, jednom od tri istorijska grada gdje su malteški vitezovi imali svoje lođe i crkve, prije izgradnje La Valete polovinom XVI vijeka. Izlet nastavljamo vožnjom do Moste, gde posjećujemo Crkvu sa trećom najvećom kupolom na svijetu, u koju je tokom bombardovanja ostrva u II svjetskom ratu, moćnu kupolu probila bomba njemačkog bombardera i divnim čudom nije eksplodirala. Kraća vožnja do srednjovekovnog grada Mdina - „Gradu tišine“ u kojoj živi još svega 300 aristokratskih porodica, potomaka malteških vitezova. Za kraj obilaska predviđen je odlazak do slikovitog ribarskog mjesta Marsaxlok, slobodno vrijeme. Povratak u hotel u kasnim poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Doček Nove godine u individualnom aranžmanu. Preporučujemo Vam brojne noćne klubove u neposrednoj blizini hotela. Noćenje.
4.DAN (ponedjeljak, 01.01.2018.) GOZO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do egzotičnog zelenog ostrva – Gozo, omiljenog izletišta maltežana. Krstarenje i posjeta ostrvu, koje je po Homerovoj Odiseji bilo dom nimfe Kalipso, sa očuvanim prirodnim i istorijskim znamenitostima. U okviru izleta predvidjena je i posjeta glavnom gradu ostrva - Victoria, sa prelijepom katedralom i zidinama Citadele, sa koje se pruža nevjerovatan pogled na čitavo ostrvo... odlazak do romantičnog zaliva gdje je predviđeno slobodno vrijeme za ručak. Za kraj ostavljamo odlazak do geološkog čudesnog predjela, gdje su se snimali mnogi filmovi, koje će vas ostaviti bez daha. Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.
5.DAN (utorak, 02.01.2018.) LA VALETA – DUBROVNIK - SARAJEVO
Doručak. Polazak na aerodrom u dogovoreno vrijeme. Check in, pasoske i carinske kontrole. Polijetanje za Dubrovnik. Transfer autobusom do Sarajeva.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 799 KM
(za rezervacije do 15.11.2017.)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 999 KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana uključuje:
*Transfer autobusom Sarajevo – Dubrovnik - Sarajevo
*Charter let na relaciji Dubrovnik– La Valeta – Dubrovnik,
*4 noćenja sa doručkom u hotelu Be.Hotel Malta 4* u 1/2 (dvokrevetnim) sobama
*Transfer autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma.
*Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka na Malti te u toku realizacije svih planiranih posjeta gradovima ili fakultativnim (neobaveznim) izletima.
*Prtljag do 15 kg + ručni prtljag do 8 kg

Cijena aranžmana ne uključuje
*Aerodromske takse 195 KM (plaćaju se u agenciji)
*Fakultativni izleti i eventualne ulaznice za muzeje
*Eventualnu doplatu za 1/1 (jednokrevetnu sobu) - 280 KM
*Putnicko zdravstveno osiguranje 10 KM.

POPUSTI
*Popust za djecu od 2 do 12 godina – 30 % na kompletnu cijenu aranzmana u slucaju da su smjesteni sa dva roditelja u istoj sobi na pomocnim lezajevima.
*Popust za trecu osobu na pomocnom krevetu u 1/3 (trokrevetnoj sobi) – 10% na cijenu aranzmana.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.