PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (04.03.2023.) - Polazak iz BiH
Polazak iz Sarajeva u jutarnjim satima. Polasci iz: Visokog, Kaknja, Zenice, Žepča, Maglaja, Doboja, Gračanice, Lukavca, Tuzle, Brčkog, Bijeljine, putovanje kroz BiH. Ulazak u Srbiju i vožnja kroz slikovite predjele Srbije (prolazak kroz Beograd, Niš, Pirot). U večernjim satima ulazak u Bugarsku i putovanje kroz Bugarsku (Sofija, Plovdiv), noćna vožnja.
2.DAN (05.03.2023) - Kumburgaz Marin Princess
U jutarnjim satima ulazak u Tursku – dolazak u turističko mjesto Kumburgaz u jutarnjim satima, prijava grupe u Kumburgaz Marin Princess Hotel 5*****. Mogućnost ranog check in-a (zavisno od raspoloživosti). Iskoristite vrijeme i ugodite sebi i uživajte u Spa i Welness sadržajima koje hotel nudi: zatvoreni bazen sa grijanom morskom vodom, herbalna sauna, finska sauna, turski hamam. Za one koji žele ostati u formi i tokom odmora – na raspolaganju je teretana. Želimo vam lijep i ugodan odmor.
3.DAN (06.03.2023.)- Istanbul
Doručak. Cjelodnevni fakultativni izleti (neobavezni) uz oficijenog vodiča Istanbul posjeta Kapali čaršiji, Plavoj džamiji, Hipodromu, Aja Sofiji slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Krstarenje Bosforom (fakultativno se plaća brod).Povratak u Kumburgaz u večernjim satima.
4.DAN (07.03.2023) - Kumburgaz Marin Princess – Silivri 
Doručak u hotelu. U podnevnim satima fakultativno: Izlet u Silivri: Marina na obali Mramornog mora, veoma fotogeničan grad, poznat po festivalu jogurta koji se održava svakog avgusta, kao i mjesto gdje se nalazi najveći zatvor u Evropi. Omiljeno mjesto za one koji žele pobjeći od Istanbulske gužve – jer je bio omiljena vikend destinacija za mnoge stanovnike Istanbula koji bi dolazili ovdje da provedu svoj vikend uživajući u plažama, mirnoj atmosferi i ostalim blagodatima koje nudi ovo geografsko područje – pa se tako Silivri razvijao i u turističkom smislu od pedesetih godina 20. vijeka pa sve do danas. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Noćenje.
5.DAN (08.03.2023)- Kumburgaz Marin Princess 
Doručak u hotelu. Dan predviđen za odmor i relaksaciju na zatvorenom bazenu, turski hamam, saune..ili fakultativni izlet u Istanbul by night.
6.DAN (09.03.2023) - Kumburgaz - Edirne
Doručak u hotelu. Check out iz hotela, slobodno vrijeme do 12.00 h kada je planiran polazak prema BiH. Posjeta prema Edirnama. Edirne - drugi glavni grad Osmanlijskog carstva sa čuvenom Selimiye džamijom, Arasta bazarom (shopping), spomenikom mimaru Sinanu, Eski džamijom i  karavansarajima – prilika za završni shopping (posebno slatkiša). Nastavak putovanja od Edirna prema BiH uz  kraća zadržavanja grupe radi odmora.
7.DAN (10.03.2023) - BiH
Planirani dolazak na odredište u poslijepodnevnim satima, zavisno od zadržavanja na granicama i uslovima na putevima. Kraj programa

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 319 KM 
(za prvih 30 rezervacija)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 359 KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana obuhvata:

▪ Prijevoz modernim turističkim autobusom (TV-video, audio, WC, caffe-bar, klima-uređaj),

▪ Smještaj u turističkom mjestu Kumburgaz na bazi 4 noćenja sa doručkom u HOTEL KUMBURGAZ MARIN PRINCESS 5***** | više informacija o hotelu možete dobiti na linku:

http://www.kumburgazmarinprincess.com/        

  • wellness zona: indoor bazen sa grijanom vodom, saune, turski hamam, fitness)
  • besplatan wifi zajedničkim prostorijama hotela
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • Obilazak Edirna

Cijena aranžmana ne obuhvata:

  • PZO 14,00 KM  (28,00 KM za osobe u dobi 60-75 godina)
  • boravišna taksa u hotelu 12 KM po osobi
  • doplatu za jednokrevetnu sobu 80 KM
  • ekstra sjedište (jedna osoba koristi 2 sjedista) 150 KM
  • individualne troškove i fakultativne izlete

Istanbul 25,00 €, Krstarenje Bosforom 25,00 €, Silivri 10,00 €,Istanbul by night 15 €,

PAKET IZLETA 70,00 €

POTREBNA DOKUMENTACIJA:

• Biometrijski pasoš sa rokom važenja 150 dana od dana povratka sa putovanja

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.