PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (četvrtak, 08.03.2018.) SARAJEVO – DUBROVNIK – BARCELONA-FLAMENCO SHOW
Sastanak grupe i polazak ispred Zemaljskog muzeja u ranim jutarnjim satima (cca 03:00 h). Vožnja prema Dubrovniku, sa usputnim pauzama prema potrebi grupe. Dolazak na aerodrom u Dubrovniku i checkiranje karata, pasoške i carinske kontrole. Planirano polijetanje aviona za Barcelonu u 13:10h. Slijetanje na aerodrom u Barceloni u 15:30. Po dolasku transfer do hotela. Smještaj. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora mogućnost fakultativnog odlaska na flamenko show i proslavu DANA ŽENA. Povratak u hotel. Noćenje.
2.DAN (petak, 09.03.2018.) BARCELONA PANORAMICA – CAMP NOU
Doručak. Nakon doručka fakultativno obilazak grada u pratnji vodiča, gdje ćete upoznati znamenitosti grada počev od Sagrada Familije preko Avenije Dijagonal, uz panoramu sa historijskog brda Mt. Juric.). Posjetiti ćete poznatu La Rambla ulicu umjetnika. Slobodno vrijeme za shopping i individualne aktivnosti. U večernjim satima obilazak Placa Espanya i palate Nacional ispred koje se nalaze prelijepe fontane koje izbacuju vodu u ritmu muzike prožetu duginim bojama (Magične fontane – najveće u Evropi i jedinstvene u svijetu, gdje uz ritam muzike uživate u jedinstvenom performanus) Mogućnost za fakultativnu posjetu stadionu Nou Camp - koji je dom fudbalskog velikana Barselone (tour expirience: tribine, muzej, svlačionice. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (subota, 10.03.2018.) BARCELONA FREE
Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti u Barceloni. Preporučujemo odlazak do popularne Barcelonete da uživate u šetnji na jednoj od najljepših plaža u Europi. Noćenje.
4.DAN (nedjelja, 11.03.2018.) BARCELONA – DUBROVNIK - SARAJEVO
Doručak. Check out iz hotela. Transfer do aerodroma. Chekiranje karata, pasoška kontrola, te planirano polijetanje aviona prema Dubrovniku u 10:00h. Slijetanje u Dubrovnik u 12:30h. Transfer do Sarajeva. Planiran dolazak u Sarajevo u ranim večernjim satima.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 495 KM
(za prvih 10 rezervacija, a najkasnije za rezervacije i uplate avansa 50% do 22.01.2018.)
REDOVNA CIJENA 595 KM

 

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Avioprijevoz na relaciji Dubrovnik – Barcelona – Dubrovnik;
*Smještaj u hotelu 3* u Barceloni na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama po izboru;
*transfer aerodrom-hotel-aerodrom u Barceloni
*ručni prtljag do 5 kg + 20 kg za prtljažni prostor

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putničko zdravstveno osiguranje 2,00 KM po danu/osobi do 60 god.;
*transfer na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo (75,00 KM po osobi),
*aerodromske takse u iznosu od 175,00KM
*fakultativni izleti ( cijene će biti naknadno objavljene )
*provizija na kartično plaćanje

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.