PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (PETAK) 29.12.2017. SARAJEVO- MILANO
Sastanak grupe u zakazano vrijeme ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja autobusom kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.
2. DAN (SUBOTA) 30.12.2017. MILANO
Po dolasku, FAKULTATIVNO razgledanje Milana - grad koji se smatra modnom prijestolnicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individulane aktivnosti . Noćenje.
3. DAN (NEDJELJA) 31.12.2017. MILANO – OUTLET SERRAVALLE - MILANO
Doručak. Slobodno vrijeme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano. Zajednički odlazak u grad na doček nove 2018. godine. Noćenje.
4. DAN (PONEDELJAK) 01.01.2018. MILANO – LUGANO – LOKARNO – MILANO
Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švicarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Francesco, palate Conferenca (gdje je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vrijeme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. NOĆENJE
5. DAN (UTORAK) 02.01.2018. MILANO – JEZERO KOMO - SARAJEVO
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mjesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelijepom italijanskom jezeru. U poslijepodnevnim satima povratak u Milano i nastavak puta za Sarajevo. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema BiH.
6. DAN (SRIJEDA) 03.01.2018. SARAJEVO
Očekivani dolazak u Sarajevo na mjesto polaska je u jutarnjim satima.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 395 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
*3 noćenja sa doručkom u hotelu 3/4* u široj gradskoj zoni MILANA u dvokrevetnim sobama (1/2)! Trokrevetne sobe (1/3) na upit! (H2C MILANOFIORI 4* ili slican).
*troškovi organizacije i vodička služba

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
*Putničko zdravstveno osigruranje (PZO) 12KM
*Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 3 do 5 EUR-a po osobi po danu)
*Doplata za sjedište po izboru 50,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata) – u zavisnosti od raspoloživosti.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.