PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (subota, 30.12.2017.) – BARSELONA - VALENSIJA
Sastanak putnika ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu u 01:00h. Transfer do aerodroma u Dubrovniku. Polijetanje aviona za Barselonu u 10:10h. Dolazak u Barselonu u 12:30h. Nakon pasoške kontrole slijedi odlazak do Valensije. Po dolasku smještaj u hotel Eurostars Rey Don Jaime 4*. Slobodno vijeme. Noćenje.
2.DAN (nedjelja, 31.12.2018.) - VALENSIJA
Doručak. Organizovani obilazak grada. Obilazak započinjemo odlaskom na popularnu plažu Valensije, omiljeno turističko mjesto oivičeno palmama. Obilazak centralnog dijela grada: Korida, Glavna željeznička stanica, trg Gradske kuće, modernistička Centralna pijaca, La Lonha de la Seda-berza svile najznačajnija i najbolje sačuvana građevina iz razdoblja kasne gotike u Evropi, trg katedrale. Na kraju odlazimo do Gotičke kapije koja se nalazi pored korita isušene rijeke Turije koja danas predstavlja zelenu oazu Valensije. Zbog velikih poplava rijeke Turije gradske vlasti su odlučile da izmjeste tok rijeke južno od grada. Kao posledica toga Valensija je dobila 10 km prelijepih šetališta, rekreacionih sadržaja, sportskih terena i fantastičnih parkova. Slobodno vrijeme. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
3.DAN (ponedjeljak, 01.01.2018.) - VALENSIJA
Doručak. Polazak sa vodičem u šetnju, jer je u neposrednoj blizini hotela, „Grad umjetnosti i nauke“. Obilazak ovog nestvarnog i futurističkog kompleksu. „Grad umjetnosti i nauke“ je remek djelo slavnog Santiaga Calatrave, koji je i rođen u Valensiji. Kompleks je otvoren 1998 i danas je simbol Valensije. Slobodno vrijeme za šetnju ovim prelijepim gradom. Moguć organizovani odlazak u restoran na čuveni specijalitet ovog grada, paelju. Noćenje.
4.DAN (utorak, 02.01.2018.) - VALENSIJA-BARSELONA
Doručak. Polazak za Barselonu. Po dolasku, cjelodnevni obilazak Barselone: Korida, hram "Sveta Porodica" najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo djelo za koje je prognozirao da će se graditi dva vijeka. Odlazimo da parka Guelj koji je projektovao Gaudi, obilazimo gornji dio parka koji je slobodan za posjete. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevvim kućama Batllo i La Pedrera, avenijiom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Zatim slijedi trg Španije, brdo Mon Žuik na kom se nalazi Olimpijski prsten sa Olimpijskim stadionom, salom Svetog Đorđa, I fantastičnim repetitorom još jedno fantastično djelo Santjaga Kalatrave, vidikovac Mirador sa nezaboravnom panoramom Barselone. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo. I šetnja po glavnom šetalištu grada, ulici Ramblas. Slobodno vrijeme za individualne obilaske. Smještaj u hotel. Noćenje.
5.DAN (srijeda, 03.01.2018.) - BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Za zainteresovane putnike organizovaćemo pješačku turu po Gotskoj četvrt, glavnom šetalištu Rambla,... Akvarijum, najveći u Evropi. Predlažemo Vam ili individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, vostanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,.. a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El corte ingles”. Noćenje.
6.DAN (četvrtak, 04.01.2018.) - BARSELONA – DUBROVNIK - SARAJEVO
Doručak. Polazak do aerodroma. Polijetanje iz Barselone za Dubrovnik u 10:00h. Po slijetanju u 12:20h, nastavak putovanja do Sarajevo.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 999 KM
(za rezervacije do 11.11.2017.)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 1199 KM

DODATNE INFORMACIJE

Cijena aranžmana uključuje:
*Avio kartu na relaciji Dubrovnik – Barselona - Dubrovnik
*Transferi autobusom Sarajevo - Aerodrom Ćilipi - Sarajevo
*Transfer Barselona-Valensija-Barselona
*Hotelski smještaj u Valensiji, hotel Eurostar Rey Don Jaime 4* (3 noćenje sa doručkom)
*Hotelski smještaj u Barseloni, 3* (2 noćenje sa doručkom)
*Obilasci prema programu
*Troškovi organizovanja putovanja,
*Usluge vodiča

Cijena aranžmana ne uključuje:
*Aerodromske takse 195 KM
*Fakultativni izleti i eventualne ulaznice za muzeje
*Lokalne turističke takse
*Putničko zdravstveno osiguranje 2 KM po danu

POPUSTI:
*Popust za djecu od 2 do 12 godina – 30 % na kompletnu cijenu aranžmana u slučaju da su smješteni sa dva roditelja u istoj sobi na pomoćnim ležajevima.
*Popust za treću osobu na pomoćnom krevetu u 1/3 (trokrevetnoj sobi) – 10% na cijenu aranžmana.

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.