PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak) BIH – HRVATSKA – MAĐARSKA...
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Polazak u pravcu Visokog, Zenice, Doboja uz pauze prema potrebi grupe.
2.DAN (subota) SHOPPING SCS - BEČ
Predviđen prijepodnevni dolazak u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatih shopping centara u Beču. Ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea,Primark itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (nedjelja) SHOPPING EUROVEA - BRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru. Sastanak grupe i polazak prema BiH. Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći narednog dana.

CIJENA

CIJENA ARANŽMANA 159 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
*prijevoz autobusom visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 1 noćenja sa doručkom u Beču (okolica)
*troškovi organizacije putovanja i pratilac putovanja
*posjeta SCS – u I EUROVEA

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
*fakultativni izleti (Bratislava 10 Eur)

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.