PROGRAM PUTOVANJA

PROGRAM PUTOVANJA
1.DAN (petak, 24.11.2017.) BIH - BEOGRAD
Sastanak grupe i polazak autobusa iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima cca 02:00h. Dolazak u jutarnjim satima u Beograd. Slijedi odlazak do Kalemegdana i poznate Knez Mihailove ulice. Upute vodiča i kraća pauza za jutarnju kafu ili doručak. Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Check in u hotel cca 14:00h. Slobodno vrijeme. Odmor. U kasnim popodnevnim satima mogućnost za fakultativnu plovidbu Dunavom (uz razonodu i panoramski pogled na Beograd). Slobodno vrijeme. Noćenje.
2.DAN (subota, 25.11.2017.) BEOGRAD - LOKO - SKADARLIJA
Doručak. Mogućnost za fakultativno panoramsko razgledanje Beograda u pratnji vodiča. Panoramska vožnja Zemunom i Novim Beogradom. Putem prolazimo pored Beogradske arene, Sava centra, Velesajma. Po prelasku na drugu obalu Save odlazak do Kalemegdana i posjeta beogradskoj tvrđavi koja je sadašnji oblik dobila u 18 st. Slobodno vrijeme, potom i crkve sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Kraljevska i Bijela palača. U večernjim satima mogućnost za fakultativni odlazak na večeru u Skadarliju. Ova ulica iz 19 st. je umjetnička četvrt Beograda, puna galerija i suvenirnica napoznatija je po svojim restoranima. Po završenom razgledu slobodno vrijeme. Zatim mogućnost fakultativnog odlaska na poznate splavove koji su neizostavan dio beogradskog noćnog života ili jedan od mnogobrojnih restorana (TRI ŠEŠIRA) uz poznatu gastro ponudu i razonodu uz svirače.. Zabava do kasnih sati. Sastanak u dogovoreno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN BEOGRAD (nedjelja, 26.11.2017.) – SHOPPING ILI NOVI SAD- ODREDIŠTE
Doručak. Check out iz hotela. Odlazak u tržni centar Ušće. Slobodno vrijeme za shopping. Ili mogućnost za fakultativni odlazak u Novi Sad. Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme. Polazak prema BIH u poslijepodnevnim satima. Dolazak na odredište u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima. 


CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 119 KM

(za rezervacije do 01.10.2017.)
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 145 KM

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana je uključeno:
*Prijevoz modernim autobusima visoke turističke klase (WC, TV, DVD, klima);
*Smještaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;
*Troškovi organizacije i pratioca putovanja

U cijenu programa nije uključeno:
*Putničko-zdravstveno osiguranje (2,00 KM po danu/osobi do 60god.),
*Fakultativne izlete (opcija će biti ponuđena na putovanju);

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.