PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (četvrtak, 23.11.2017. ) BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…
2.DAN (petak, 24.11.2017. ) SCS - SHOPPING
Predviđen prijepodnevni dolazak u Beč, u nekadašnju prijestolnicu dinastije Habsburg. Po dolasku u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatih shopping centara u Beču. Ne samo da je najveći u Austriji, nego u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarkt, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a. Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3.DAN (subota, 25.11.2017. ) BEČ PANORAMA - SHONBRUNN
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete dvorcu Shonbrunn. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osjetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije... Nakon obilaska vraćanje grupe do centra Beča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualno razgledanje grada ili šoping u najpoznatijoj ulici Marijahilfer.Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
4.DAN (nedjelja, 26.11.2017). –BRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru. Sastanak grupe i polazak prema BiH.
5.DAN (ponedjeljak, 27.11.2017.) – BIH
Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.

CIJENA

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 249 KM
(za prvih 10 rezervacija)

DODATNE INFORMACIJE

U cijenu aranžmana uključeno:
* prijevoz autobusima visoke turističke klase
*smještaj u hotelu 3 ili 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču
*troškovi organizacije putovanja I pratilac putovanja
*posjeta SCS - u

U cijenu aranžmana nije uključeno:
*putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
*fakultativni izleti (Beč panoramica 15 Eur; Schönbrunn 25 Eur, Bratislava 10 Eur)

Kontaktirajte nas

Molimo vas da u napomeni navedete godište djece.